Tre tankar en tisdag

1. Imorgon ska jag på intervju för ST-tjänsten jag sökt. Har jättesvårt att veta vilken nivå det kommer vara på, är ju en arbetsplats jag jobbat på nästan ett år totalt, så de känner ju mig redan. Den nya är chefen är bara en tidigare kollega i ny titel. Men rent formellt så har jag ju skickat in en ansökan med personligt brev och cv, så vi måste väl löpa linan ut med en riktig intervju? Har inte heller klart för mig om det är vid detta möte jag förväntas löneförhandla? Hur gör man ens det, har aldrig haft en anställning där jag kunnat löneförhandla. Har suttit och googlat, läst på läkarförbundets hemsida (vårt fack), tittat på lönelistor. Vem är jag att begära mer än någon annan? Som redan har pengar så det räcker och blir över?  

2. Varit så trött de senaste dagarna, kanske förkylningen som spökar fortfarande. Den och att jag vaknat klockan 6 senaste två dagarna och inte somnat om helt? Hamnat i det där konstiga läget mellan sömn och vaken där man inte riktigt är i kontroll över sina egna tankar, men ändå fortfarande är medveten om rummet omkring en? Vad ska man göra åt det?

3. Fick tömma en talgkörtelcysta på jobbet idag, riktigt dr pimple popper moment. Sånna små pyssliga saker kommer jag sakna sen tror jag. Får dock fortfarande nästan rysningar av tanken på den där gången jag fick dra bort en persons nagel (personen var bedövad förstås). Det var ändå över nån slags gräns kände jag. Då mådde jag faktiskt lite illa efteråt. Brrr. Men talgcystor! Kul! 

Visa fler inlägg